Brochure

Welkom bij Catering Broere.

Lijkt het u niet prettig om de catering van uw bedrijf uit te besteden aan een vakkundige cateraar? Bij Catering Broere bent u van harte welkom voor bedrijfscatering. Wij verzorgen al vele jaren de catering bij een grote diversiteit aan bedrijven in IJsselstein, Nieuwegein, Utrecht en omgeving. Zo bereiden wij lunches, diners en overwerkmaaltijden en leveren dat af op uw werkplek.

Dagverse aflevering van uw bestelling

Ons snelle en flexibele beleid is erop gericht om bestellingen tot een dag van te voren te realiseren. Dat betekent dat u nog een dag van te voren, uw volledige bestelling aan ons kunt doorgeven. Op die manier kunnen wij de garantie geven dat uw bestelling dagvers afgeleverd wordt. De producten en verse ingrediënten zullen zorgen voor een hoge kwaliteit.

Diversiteit aan diensten

Ooit begonnen als traditioneel familiebedrijf, zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een grote cateringorganisatie in IJsselstein en omgeving, waar u terecht kunt voor allerlei verschillende zaken op het gebied van food en horeca. Zo bieden wij catering aan voor feesten, partijen en evenementen, maar kunt u ook eenvoudig uw lunches bestellen.

Geen uitdaging uit de weg

Wanneer u een specifieke vraag heeft, staan wij daar altijd voor open. Wij zijn zeer flexibel en gaan vrijwel geen enkele uitdaging uit de weg. Hierbij zorgen wij ervoor dat uw wensen centraal staan en wij al uw zorgen uit handen nemen. Door de klantgerichtheid van onze medewerkers, kunnen wij voor iedere gelegenheid de juiste invulling bieden op het gebied van catering.

Download hier onze brochure.

Brochure Catering Broere V4 011018

 

 

Reacties gesloten